Bijna kerst!

Kerst komt er al weer aan! De spullen voor kerstmis liggen nog niet in de winkels natuurlijk, maar dit kan nooit lang meer duren. Aangezien het feit dat de paaseieren de schappen in de supermarkten ook al bezetten is het nog maar een kwestie van tijd voordat de kerstboom met verlichting al te zien zijn in het assortiment van de winkels.

Eigenlijk is dit een beetje gek natuurlijk, dat elk jaar zo vroeg al kerstartikelen in de winkels liggen. Maar met sommige dingen kan je maar beter op tijd zijn. Zoals het kopen van een nieuwe kerstboom. Wel de neppe variant van de veelgebruikte spar natuurlijk. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om een kant en klare kerstboom te bestellen. Een team van professionele decorateurs kwam een aantal jaar geleden op het idee om een pakket te gaan ontwikkelen met daarin kerstbomen en alle benodigde decoraties om jouw kerstboom mooi aan te tuigen voor de kerst. En het zijn niet de neppe kerstbomen die je in de uitverkoop bij een bouwmarkt haalt, maar bij Xmasdeco vinden ze de details erg belangrijk. Het was de bedoeling om de kunstbomen zoveel mogelijk op de echte te laten lijken. En hier zijn ze aardig in geslaagd.

Verder wilde het bedrijf er voor zorgen dat het geen gedoe meer hoeft te zijn om de boom op te zetten en het zo mooi mogelijk aan te kleden. Bij de pakketten die zij leveren zit een instructievideo die er vor zorgt dat het opzetten van de boom zo gepiept is. Verder krijg je handige tips te zien die helpen bij het optuigen van je kerstboom. Als je vind dat de kersboom nog niet genoeg decoraties in zijn takken heeft hangen kan je altijd nog extra artikelen bestellen om er voor te zorgen dat de boom helemaal naar jouw zin is.

Comments are closed.