De veranderende botox markt

Veel mensen zien botox als iets vreemde keuze die behoort tot een subcultuur, maar is het dat nog wel in 2017? Botox veranderd net als een heleboel producten en het is al lang niet meer wat het geweest is. Het is een natuurlijke bacterie die ervoor waardoor het resultaat tijdelijk is. Je lichaam breekt het zelf af en dit maakt de keuze een stuk makkelijker. In dit artikel ga ik vertellen waarom botox en fillers een stuk beter is dan vroeger en het slechte imago dat het nog heeft overdreven is.

 

Als eerst zien we gewoon steeds meer ‘perfecte’ mensen op social media. Dit is slecht voor ons eigen zelfbeeld en zorgt ervoor dat we zelf steeds meer streven naar perfectie. Het is niet voor niets dat de sportschool abonnementen explosief toenemen. Helaas zijn er geen sportschool oefeningen voor ons gezicht en daarom wordt er steeds meer gebruik gemaakt van botox.

 

De markt steeds overzichtelijker. Het opbouwen van een goede PR wordt met de jaren belangrijker en steeds moeilijker. Mensen zullen namelijk alles waar ze niet tevreden over zijn delen en niets van zich laten horen als ze wel tevreden zijn. Een gerucht of slechte beoordeling is moeilijk te ontkrachten voor een bedrijf. Mensen maken steeds meer reviews en bedrijven spelen hier goed op in door zelf ook reviews te maken. Op deze manier kunnen bestaande– en potentiële klanten steeds beter inzien wat het resultaat is van de door hun gewenste ingreep en zo tot een concretere beslissing maken. Je kan wel stellen dat de markt steeds transparanter wordt.

 

Steeds meer mensen zien vragen naar botox en de hoeveelheid aanbieders stijgt. Dit betekent dat ze steeds meer concurreren op prijs, kwaliteit of service. Dit komt de consument ten goede want het maakt het voor meer mensen betaalbaar. Hierdoor kunnen steeds meer mensen gebruik maken van injectables.

Comments are closed.