Garagedeur service

Wanneer je een defecte garagedeur hebt, kan dit vervelende gevolgen hebben. Je wilt zo snel mogelijk een ervaren monteur inschakelen die jouw garagedeur kan maken. De monteurs van de garagedeur service van ROMASS staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor je klaar om je te helpen met een storing aan je garagedeur. Met onze snelle service heb je zo min mogelijk overlast van een defecte garagedeur.

Garagedeur service

ROMASS is al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types garagedeuren. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen. Onze garagedeuren service beschikt over een groot netwerk van servicemonteurs die gepositioneerd zijn in heel Nederland. Hierdoor hebben we altijd een monteur bij jou in de buurt die je snel kan helpen met een defecte garagedeur. Veel voorkomende problemen met een garagedeur zijn:

  • Defecte loopwielen
  • Panelen die eruit zijn gereden
  • Gebroken veer
  • Motor kapot
  • Kabels gebroken
  • Handzender werkt niet meer

Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en onderdelen om de bovenstaande problemen direct op locatie op te lossen. In de servicebus is een ruime voorraad aanwezig van reserveonderdelen van alle merken deuren. Versleten of kapotte onderdelen kunnen direct op locatie worden vervangen. Indien een onderdeel op maat geproduceerd moet worden, wordt dit gedaan in ons Spare Parts Centre.

Voorkomen van storingen

Om de kans op een storing te verkleinen adviseren we om garagedeuren jaarlijks te laten onderhouden. Jaarlijk onderhoud zorgt ervoor dat de deur wordt gecontroleerd op defecten en zorgt ervoor dat de onderdelen worden onderhouden waardoor ze in topconditie blijven. Naast het laten onderhouden door een specialist kan je ook zelf een aantal werkzaamheden uitvoeren om de deur in topconditie te houden. Allereerst is het belangrijk dat de garagedeur volgens de richtlijnen wordt gebruikt. Als je zuinig met je deur omgaat neemt de kans op een storing ook af. Daarnaast kan je ook zelf de garagedeur schoonhouden door regelmatig vuil van de panelen te halen. Hierdoor wordt de kans verkleind dat er vuil tussen de onderdelen komt

Monteur inschakelen

Wil je een monteur inschakelen van onze garagedeur service? Geen probleem. Via de website kan je snel een eenvoudig een aanvraag indienen om een monteur op locatie in te schakelen. Door de verschillende stappen van ons aanmeldingsformulier in te vullen, dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Je ontvangt een email met een storingsnummer en de bevestiging van de afspraak. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar je toe om de problemen met je garagedeur op te lossen.

Wil je meer informatie over onze diensten? Dan kan je een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen.

 

Comments are closed.