Industriepoort onderhoud volgens de wettelijke eisen

Wilt u uw industriepoort onderhoud laten uitvoeren door een poortenspecialist die volgens de wettelijke normen te werk gaat? Dan bent u bij ROMASS Business aan het juiste adres. Wij zijn al jaren de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types industriepoorten, laadsystemen en toegangshekken. Onze techniekers hebben jaren lange ervaring en zijn professioneel opgeleid waardoor ze alle problemen kunnen oplossen met een industriepoort. Daarnaast worden ze elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten.

Wettelijke eisen voor industriepoorten

Industriepoorten worden bij veel firma’s gebruikt als toegangsweg voor personen en goederen. Om de veiligheid voor personeel en bezoekers te kunnen waarborgen is het wettelijk verplicht om industriepoorten jaarlijks te laten keuren en onderhouden volgens de wettelijke eisen. Een industriepoort moet voldoen aan de EN 13241-1 norm om de poort in gebruik te mogen nemen. De techniekers van ROMASS Business zijn op de hoogte van de vastgestelde eisen en keuren en onderhouden industriepoorten daarom ook volgens de wettelijke eisen. Indien een industriepoort tijdens een onderhoudsbeurt niet voldoet aan de eisen gaan onze techniekers de poort herstellen totdat ze wel voldoen aan de eisen.

Tijdens een onderhoudsbeurt kan er naar voren gekomen dat er bepaalde onderdelen zijn versleten of niet goed zijn afgesteld. De technieker gaat ervoor zorgen dat versleten onderdelen worden vervangen zodat de poort weer voldoet aan de wettelijke eisen. Daarnaast worden de onderdelen zoals onderloopbeveiliging, scharnieren, loopwielen, motor, veren en kabels gecontroleerd en onderhouden. Naast het feit dat het wettelijk verplicht is om industriepoorten jaarlijks te onderhouden zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de levensduur van een poort wordt verlengd. De kans op een storing wordt verkleind en het zorgt voor een kostenbesparing.

Industriepoort onderhoud inplannen

Bij ROMASS Business kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor het jaarlijks onderhouden van industriepoorten. Met een onderhoudscontract ontvangt u jaarlijks een onderhoudsbeurt volgens de wettelijke normen en een keuring zodat uw industriepoort weer voldoet aan de eisen. Daarnaast heeft u toegang tot onze 24/7 storingsdienst. Indien u een urgente storing heeft aan uw installatie staat er binnen 2 uur een technieker op locatie om deze op te lossen. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers die gepositioneerd zijn in heel Nederland waardoor we altijd een technieker bij u in de buurt hebben.

Voor meer informatie over onze onderhoudscontracten kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Comments are closed.