kinderdagverblijf Friesland

Het kinderdagverblijf Friesland zorgt goed voor je kind

Veel ouders vinden het moeilijk om hun kind achter te laten bij een kinderdagverblijf. Vooral voor d moeder is het vaak een lastig moment om voor het eerst de zorg voor het kind uit handen te geven na het verlof. Je kunt je kind echter met een gerust hart achterlaten op het kinderdagverblijf. Hier wordt goed voor je zoon of dochter gezorgd. De kinderen hebben het vaak prima naar hun zin als ze naar het dagverblijf gaan, zeker als ze er op een gegeven moment vriendjes maken. Er komt een moment dat je kind misschien niet eens meer mee naar huis wil.

Geef je kind een voorsprong als hij naar school gaat

Je kind naar het kinderdagverblijf Friesland brengen kan een groot voordeel opleveren. Je kind wordt er socialer en leert vaak ook makkelijker omdat hij door de leeftijdgenootjes op het dagverblijf wordt uitgedaagd. Als een kindje met drie jaar zijn naam al kan schrijven of kan tellen dan wil jouw kind dat natuurlijk ook leren. Zo gaat je kind met een voorsprong naar de basisschool  ten opzichte van kinderen die tot hun vierde jaar thuis zijn gehouden. Ook het consultatiebureau raadt aan om kinderen met leeftijdgenootjes te laten spelen op een peuterspeelzaal of dagverblijf.

Je kind aanmelden voor het dagverblijf

Je kunt je kind aanmelden voor het dagverblijf nog voor de geboorte. De kans is groot dat je op een wachtlijst komt als je niet op tijd bent met de aanmelding. Regel dit dus bij voorkeur zo vroeg mogelijk. Ook in Friesland zijn soms lange wachtlijsten voor kinderopvang.

Comments are closed.