Met spoed rolluik maken

Gaat uw rolluik niet meer omhoog of omlaag of zijn de lamellen uit de rails? Dit kan vervelende situaties opleveren. Wanneer u wilt dat het probleem snel wordt opgelost bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een defecte rolluik. Al onze techniekers zijn vakkundig opgeleid en hebben kennis van alle merken en types rolluiken. ROMASS heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen en onderhouden van alle merken en types rolluiken waardoor we alle problemen kunnen oplossen.

Rolluik maken

Onze experts adviseren om rolluiken altijd te laten maken/herstellen door een specialist. Dit om gevaarlijke situaties te voorkomen. Wij van ROMASS hechten veel waarde aan de veiligheid van onze werknemers en klanten. Om dit te kunnen waarborgen zijn al onze techniekers VCA-gecertificeerd waardoor ze tijdens een herstelling altijd een veilige werkomgeving creëren voor de klant en zichzelf.

Tijdens het maken van een rolluik gaat een van onze ervaren techniekers eerst achterhalen wat het probleem veroorzaakt. Het kan zijn dat er een onderdeel defect is of dat de rolluik niet goed is afgesteld. Wanneer de technieker heeft achterhaald wat het probleem veroorzaakt, gaat hij aan de slag om dit op lossen. Onderdelen worden indien dit nog mogelijk is hersteld en anders vervangen door nieuwe onderdelen. Al onze techniekers beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen. Hierdoor kunnen defecte onderdelen bij de meeste herstelling direct worden vervangen. Het rolluik wordt na afloop van de herstelling goed afgesteld zodat hij weer optimaal kan functioneren.

Rolluik technieker inschakelen

Wilt u een van onze ervaren rolluik techniekers inschakelen om uw defecte rolluik te maken? Via onze website kunt u online een storing aanmelden. Door de verschillende stappen in ons online formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen. Per mail ontvangt u een bevestiging van de afspraak bijbehorende afspraaknummer.

Meer informatie over onze diensten kunt u terug vinden op onze website. Wilt u liever telefonisch een storing aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 078/484996.

 

Comments are closed.