Mijn vloot realtime volgen

Wanneer je de beschikking hebt over een groot wagenpark, is het niet alleen zaak om goed bij te houden welke kilometers er worden gemaakt, ook is het zaak om jouw wagenpark realtime te kunnen volgen. Auto’s traceren en volgen is niet langer zoals vroeger alleen voor overheidsinstanties; het is beschikbaar voor iedereen. Dit betekent zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Auto traceren: voor wie?

Jouw auto(s) traceren door middel van een GPS volgsyteem is geschikt voor iedereen. Denk hierbij aan ouders die hun auto uitlenen aan hun kinderen, maar ook voor taxibedrijven, autoverhuurders, verhuisbedrijven en andere organisaties met een wagenpark. Iedereen mag een GPS tracker in of onder een voertuig plaatsen, mits dit voertuig maar jouw eigendom is. Hier gelden wel enkele uitzonderingen voor. Denk hierbij aan rechercheteams, die een auto mogen volgen als ondersteuning van hun onderzoek.

Wat kan ik met een auto traceersysteem?

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden zeer divers. Zo kun je met een GPS tracker niet alleen simpelweg jouw voertuigen volgen om te zien wat de locatie hiervan is; je kunt nog veel meer. Denk hierbij onder andere aan het volgende:

  • Bestuurder identificatie (RFID of Mifare)
  • Privé/zakelijk schakelaar (locatie wordt niet bijgehouden tijdens privégebruik)
  • Rijgedrag monitoring via bewegingssensor

Auto’s traceren via Global TrackMarks

Global TrackMarks is een ervaren partij als het gaat om het traceren van auto’s en volledige wagenparken. Het doel van deze organisatie is het bieden van een duurzame oplossing wanneer het aankomt op het ten alle tijden weten van de locatie van voertuigen, zonder hierbij de privacy van bestuurders in het geding te brengen. Wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden bij Global TrackMarks (GTM) als het aankomt op auto’s traceren? Lees direct verder over de mogelijkheden op onze website!

Comments are closed.