Nijntje dekbedovertrekken

Nijntje dekbedovertrekken kan je halen bij Koalabedding. Dit figuurtje dat door Dick Bruna is bedacht heeft vele generaties al voorzien van verhaaltjes. Het is daarom ook niet gek dat veel ouders dol zijn op een Nijntje dekbedovertrek voor hun zoon of dochter. Omdat er zo’n vraag is van kinderen en ouders naar dit kinderbeddengoed hebben wij deze dekbedovertrekken opgenomen in onze collectie. Het is uitgevoerd op een moderne manier en heeft mooie details. De overtrekken zijn geschikt voor peuters en dreumesen. Je kan het assortiment met onze Nijntje dekbedovertrekken nader bekijken op onze site. Daar vind je altijd wel iets dat bij jou jongen of meisje past.

Nijntje vroeger en nu

In het begin waren er nog geen Nijntje dekbedovertrekken. In het begin kwam Nijntje tot stand in 1955. Het was de periode waarin Dick Bruna de verhalen over dit witte konijntje aan zijn zoontje vertelde. Hierna werd dit beestje uitgewerkt door het op papier te zetten en het vervolgens uit te geven. Sinds dat moment kon men niet meer om dit figuurtje heen. Het heeft wel wat veranderingen doorgemaakt tot het is geworden wat het nu is en nu dus te vinden is als een Nijntje dekbedovertrek. Aanvankelijk was het een lappenpop, dat meer en meer menselijke eigenschappen kreeg. Tegenwoordig is het niet alleen in kinderliteratuur te vinden, maar ook op de televisie. Er zijn hele productlijnen aan te pas gekomen waaronder zich het beddengoed bevindt zoals het Nijntje dekbedovertrek.

Overtrekken van verschillend formaat

Een Nijntje dekbedovertrek is er voor de kleinste kinderen. Peuters en dreumesen zijn de doelgroep voor dit kinderbeddengoed en is verkrijgbaar in afmetingen van 120×150 en 100×135. Indien je niet zeker weet welke grootte de juiste is voor jouw opgroeiende kind kan je altijd ons bellen voor meer informatie. Wij informeren je dan over alles wat je wenst te weten, opdat je de keuze kunt maken.

Comments are closed.