Rolluik defect

Rolluik defect en heeft u een monteur nodig?

Heeft u een defecte rolluik en bent u snel opzoek naar een monteur die dit voor u kan repareren? Dan ben je opzoek naar ROMASS. Wij staan 24/7 voor u klaar om defecte rolluiken te repareren. ROMASS is al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist voor garage- en industriedeuren in heel Nederland. Onze monteurs repareren defecte rolluiken van alle types en merken. Of u nu een elektrische rolluik, inbouw rolluik, garagerolluik of roldeur heeft, ROMASS Business repareert het voor u. De meest voorkomende storingen aan een rolluik is dat de lamellen kapot zijn of dat de motor het niet meer doet. Onze monteurs hebben een ruime voorraad van verschillende onderdelen bij zich zodat de storing veel gevallen ter plaatste direct opgelost kan worden

Waarom ROMASS?

ROMASS is een erkend reparateur van onder andere merken zoals Heroal, Alulux en Somfy. Onze erkende en professionele monteurs staan binnen 2 uur ter plaatse om een defecte rolluik te repareren. In 95% van de storingen wordt deze na het eerste bezoek van onze monteur al verholpen. Onze ervaren monteurs zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen rolluiken. Naast de juiste kennis beschikken onze monteurs ook over de juiste materialen om de kapotte rolluik direct op locatie te repareren. In de servicebus is een ruime voorraad aanwezig van reserve onderdelen van alle merken rolluiken waardoor defecte of versleten onderdelen direct vervangen kunnen worden.

Een monteur inschakelen voor een reparatie

Is uw elektrisch rolluik stuk en wilt u een monteur inschakelen om deze te maken? Via de website van ROMASS kan je snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een monteur in te schakelen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dien je binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging per mail. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw rolluik te maken.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.