Toegangshekken repareren

Voor veel bedrijven zijn toegangshekken een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen. Wanneer deze niet goed meer functioneren of een storing heeft, kan dit vervelen gevolgen hebben voor de bedrijfsprocessen. ROMASS Business begrijpt dat een storing aan een toegangshek erg vervelend is en staat daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor je klaar om toegangshekken te repareren. Indien nodig vertrekken we direct

Toegangshekken repareren

De monteurs van ROMASS Business zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen toegangshekken. Wanneer je een reparatie afspraak hebt gemaakt komt een van onze ervaren monteurs naar je toe om je toegangshekken te repareren. Allereerst gaat de monteur inventariseren waar de storing vandaan komt. Problemen met een toegangshek worden vaak veroorzaakt door een defecte motor of de rails die kapot is. Wanneer de oorzaak van de storing is achterhaald, gaat de monteur de onderdelen repareren of indien nodig vervangen.

We beschikken over een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken toegangshekken. Wanneer een onderdeel kapot is, wordt deze direct op locatie vervangen. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze direct besteld. Zodra we het onderdeel binnen hebben, sturen we een monteur naar je toe om het onderdeel te monteren. Dankzij de juiste kennis en onderdelen, worden 95 procent van de storingen direct op locatie opgelost.

Storing aanmelden

Wanneer je defecte toegangshekken hebt, kan je online een storing aanmelden of contact met ons opnemen. Online vind je een aanmeldingsformulier die je moet invullen om een aanvraag in te dienen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen om je toegangshekken te repareren. Een van onze vakkundige monteurs komt op de afgesproken datum en tijdstip naar je toe voor de reparatie. Na afloop van de reparatie ontvang je een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

ROMASS Business beschikt over een een groot netwerk van service monteurs die woonachtig zijn in heel Nederland. Dankzij ons grote netwerk van service monteurs, zijn we werkzaam in heel Nederland en zijn we altijd snel op locatie. Of het nu gaat om toegangshekken repareren in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Nijmegen of Limburg. Voor onze monteurs is dit geen probleem. We komen zo snel mogelijk naar je toe, zodat je zo min mogelijk overlast hebt van een kapotte toegangshek.

Voor meer informatie over onze diensten kan je terecht op onze website of contact met ons opnemen.

 

 

 

Comments are closed.