Voldoen uw overheadpoorten aan de wettelijk gestelde eisen?

Voor bedrijfspoorten zoals overheadpoorten en laad-en-lossystemen bestaan er bepaalde wettelijke vereisten. Alle firma’s zijn verplicht om ervoor te zorgen dat de toegangssystemen van hun bedrijfspand voldoen aan deze normen. Nou bent u, als ondernemer natuurlijk wel gewend aan allerhande regels en wetten waar u aan moet voldoen, maar bent u ook op de hoogte van de norm EN-13241? Als het antwoord daarop ”nee” is, lees dan snel verder.

Wat houdt norm EN 13241-1 in?

De norm EN 13241-1 bepaalt de veiligheids- en prestatie-eisen voor poorten, hekken en slagbomen die zich in persoonsgebieden bevinden. De norm is zodoende van toepassing op zowel industriële poorten als overheadpoorten die zorgen voor het verlenen van doorgang aan goederen en voertuigen begeleid of aangedreven door personen. Dit geldt voor alle poorten in industriële, commerciële en residentiële gebouwen.

Kortom: alle toegangssystemen in of bij uw bedrijfsgebouw dienen aan deze norm te voldoen.

Hoe zorgt u ervoor dat u aan die eis voldoet?

Wanneer uw overheadpoorten jaarlijks laat keuren en onderhouden door ROMASS Business dan voldoet u automatisch aan de gestelde norm. Bij het afsluiten van één van de serviceovereenkomsten zorgt ROMASS Business voor alle benodigde onderhoudsbeurten en keuringen. De ervaren servicetechniekers zullen alle overheadpoorten en toegangssystemen onderhouden en keuren volgens de eigen gesteld in de norm EN13241-1. U ontvangt uiteraard alle certificaten en de volledige documentatie. Zo kunt u er zeker van zijn, dat u ten alle tijden voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Wat maakt de techniekers van ROMASS Business de beste in de industrie?

Ruim 20 jaar ervaring

Al sinds 1995 herstelt en onderhoudt ROMASS Business alle merken en soorten overheadpoorten en toegangssystemen. Met ruim 20 jaar ervaring zijn er maar weinig defecten die in het verleden niet gemaakt zijn. Grote kans dat onze techniekers uw storing snel en vakkundig kunnen herstellen.

VCA-gecertificeerd

Al onze techniekers zijn VCA-gecertificeerd. Om te voldoen aan de gestelde normen en eisen aan een overheadpoort of laad-en-lossysteem is het noodzakelijk om keuringen, het onderhoud en de herstellingen te laten uitvoeren door een VCA-gecertificeerde technieker. Alle werkzaamheden aan en rondom uw toegangssystemen zullen op een veilige manier worden uitgevoerd.

Alle types en merken

Door de ruime ervaring van de techniekers, zijn zij bekend met alle merken en types overheadpoorten en laad-en-lossystemen. Bovendien beschikken zij over een ruime standaard voorraad in hun servicebus, waardoor zij uw storing snel kunnen verhelpen.

Snelle service

Onze techniekers lossen 95% van de herstellingen direct ter plaatse op. Ongeacht of het gaat om het herstellen van een overheadpoort in Antwerpen, Brugge, Leuven, Brussel, Knokke, dankzij ons uitgebreide netwerk van storingstechniekers in België, is er altijd een technieker in de buurt. U heeft de zekerheid, dat een herstelling snel wordt uitgevoerd. Wanneer u een servicecontract heeft, zorgen wij er zelfs voor dat de storing binnen 2 uur verholpen wordt.

Kijk voor meer informatie over onze techniekers, onze service en de verschillende onderhoudscontracten op onze website, www.business.romass.be

 

Comments are closed.